Over ons

Luiwammesen eerste klas

Zand tussen je tenen, de drankjes staan koud en jij dommelt nog even lekker weg. Het lijkt wel vakantie. Maar niets is minder waar… loungen gebeurt steeds vaker in de eigen achtertuin. Als aanbidders van de zon en luiwammesen eerste klas willen we graag de wereld een stukje mooier en relaxter maken voor iedereen. Dat kan ook, denken we. Want de oplossing voor het vakantiegevoel thuis is dichterbij dan je denkt.

Even helemaal niets 

Tijdens ons drukke leven gunnen we onszelf vaak niet de tijd voor 'even helemaal niets'. Uit dat gevoel ontstond het idee voor ZoIkZit; topkwaliteit zitzakken en zitkussens voor buiten en binnen. Want er valt zoveel meer te genieten van de tijd die je wèl hebt. Wij hebben een studie gemaakt van het loungen. We zitten erop, zoals we dat zelf zeggen. Vandaar ook onze naam. Want er is toch bijna niets prettiger om te zeggen: "Hè, hè… zo ik zit!"?

Hollandse zitkwaliteit

ZoIkZit maakt zitzakken en kussens van de allerbeste Nederlandse kwaliteit. We laten onze producten in elkaar zetten door lokale ondernemers. Naaiateliers uit de omgeving benaderen we voor de afwerking van de zitzakken en kussens. Kortom, we weten waar onze materialen vandaan komen en hoe de zitzakken en kussens tot stand komen. Je kunt kiezen uit onze ontwerpideeën, maar je kunt ook zelf je zitzak of kussen ontwerpen. Hoe stoer is een zitzak met een foto van je allerliefste, je kids, je huisdier of het logo van je bedrijf?

Vragen?

Heb je nog vragen over loungen, relaxen of onze producten, neem dan gerust contact met ons op. 

  • ZoikZit.nl
  • Beverwijkstraat 28
  • 3212 LA Simonshaven
  • 06 - 23 99 51 58 
  • info@zoikzit.nl

Zitzakken

Kies uit zitzak ontwerpideeën of ontwerp je eigen zitzak.

Selecteer product

Zitkussens

Creëer een nieuwe look met zitkussens voor je loungeset of tuinset.

Selecteer product

Hondenkussens

Verwen je trouwe viervoeter met een hip hondenkussen. 

Selecteer product

Plofkussens

Varieer oneindig met plofkussens.

Selecteer product